Üdvözöllek weboldalamon!

Rólam

Petrás-Gódor Annamária vagyok édesanya, vendéglátós szakember és szakács.

15 éve foglalkozom a vendéglátással, ez idő alatt rengeteg rendezvényre és sok filmes stáb számára készítettem ételt. Már 5 évesen tudtam, hogy az a szakma áll legközelebb a szívemhez, ahol lehetőségem van vendégekkel foglalkozni, emberekkel kapcsolódni. Szeretem, ha valakinek egy finom étellel nem csak a gyomrára, hanem a szívére is hatással lehetek. Szüleim által kerültem közel a vendéglátáshoz, ők mutatták meg az ételek és a szakma iránti szeretetet és alázatot.

Na de hogyan is kezdődött ez az egész?

Azzal, hogy volt két tehetséges, okos és kitartó ember, akik szerettek volna mindent megadni egyetlen kislányuknak, ezért vállalkozásba fogtak. Vettek egy büfékocsit és a régi Tungsram strandon kezdtek lángost sütni! A lángos népszerű volt, a munkát imádták, ezért megalapították a Gogo hami gyors büfét, ami az idők során jól ismert hálózattá nőtte ki magát Budapest külső kerületeiben. Büféikben ma már 30 embert foglalkoztatnak és a saját maguk által készített gyrost, hamburgert és több mint 100 féle egyszerű ételt kínálnak!

Így vált az én életem részévé is a konyha, ahol mindig otthon érzem magam. Szüleim lelkesedését örökölve imádok tanulni, fejlődni, új kihívásokat keresni. Motivációm vezetett 2018-ban a Konyhafőnök című műsorba is, ahol a legjobb négy között végeztem. Élveztem, hogy tanulhatok, fejlődhetek és olyan emberekkel lehetek együtt, akiknek szintén a főzés a mindenük. A műsorban szerzett plusz tudást a mai napig sikerrel használom a mindennapi munkámban is.

Leginkább a magyar konyha ételeit szeretem elkészíteni, egy kis kreativitással megspékelve és egyedien fűszerezve 😊