Filmes catering szolgáltatások

Filmek, reklámfilmek, sorozatok, egyéb forgatásokra biztosítunk teljes ellátást, cateringet, akár 100 fős stáb számára is!

5 éve foglalkozunk cateringgel, ez idő alatt több stábnak is biztosítottunk egész napos ellátást. Többek között dolgoztunk a Tanár, az  Apa Tigris, és a Bödörék című magyar sorozatok forgatásán.

Minden igényt megpróbálunk kielégíteni, figyelemmel vagyunk az egyedi kérésekre is, hogy ezzel könnyítsük a stábok munkáját. Családias cégként, szívünket, lelkünket,és legjobb tudásunkat adjuk bele a munkába.

Catering szolgáltatásunk a korábbi tapasztalatainkon alapszik, és a következőket tartalmazza:

Reggeli

A reggelit a helyszínre telepített büfékocsiban, frissen készítjük.

Reggeli büféasztalunk tartalma, a teljesség igénye nélkül:

Kétféle tojás étel
Különleges, reggelire szolgáló hús ételek a shafe ajánlásával
Házias különlegességek
Sajtos és zöldséges hidegtálak
Változatos pékáruk
Melegszendvics
Zabkásák, pudingok, saláták, stb…

Ebéd

Az ebédet konyhánkon készítjük és speciális melegentartó szekrény-dobozokban a helyszínre szállítjuk, így azok minden körülmény esetén megfelelő hőmérsékleten érkeznek a forgatásra.
Konyhánkra a házias magyar ízek jellemzők, amiket a mai vagy az éppen aktuális elvárosokhoz alakítunk. A különleges kéréseknek is eleget teszünk, igyekszünk változatos kínálatot biztosítani a bizonyos élelmiszer alapokat kizáró étkezésekhez is.

 

Ebéd kínálatunk 

egy féle leves, három féle főétel és egy féle desszert

 

Főételek 

egytál ételek, frissen sültek, vegetáriánus vagy vegán különlegességek, tészta ételek, esetenként főzelékek, minden nap friss saláta, stb…

A főétkezések között egy fő személyzet biztosítja a stáb számára a frissen főzött kávét, teát, hideg üditőt, szendvicseket, délutáni gyümölcsöt, vagy bármit amire szükség lehet egy egész napos forgatás ideje alatt.

Ajánlatkérés

  Tájékoztató

  Emailben és telefonon is keressen bizalommal és szívesen válaszolunk bármilyen kérdésre, igyekszünk megbízóink bizalmát elnyerni! Várjuk szíves megkeresésüket!

  Vállalkozás adatai

  Petrás-Gódor Annamária: +36303532760
  Email: annamaria.godor@gmail.com

  Adószám: 12281963213
  Cégjegyzékszám: 13 09 095090
  GO GO hami Kft.
  2118 Dány, Kossuth Lajos u. 5.

  Gódor Éva: +36309863168
  Email: gogohami2012@gmail.com

  Adatvédelmi tájékoztató
  Általános szerződési feltételek
  Allergén tájékoztató