Akciók

Esküvői ajánlatok tálak hidegtálak Budapest

Kedves Jegyespárok!

Tudom mennyire nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb szolgáltatókat életünk egyik legfontosabb napján, az esküvőnkön! Már nekem is volt benne részem, nagyon szép lakodalmat terveztem. Természetesen a lehető legjobb szolgáltatást szeretné mindenki kapni, minél olcsóbban. Sajnos én nem jól választottam szolgáltatót, nem volt jó, elegendő az étel.😒 Még ma is emlékszem mennyire kellemetlen volt a vendégek előtt, pedig ennek már 7 éve…!

Mostanság a választás nem könnyű, mivel egyre drágábbak az élelmiszer árak. Ezen a csodás napon senki sem szeretné a családját, rokonait, barátait silány, vagy esetleg mennyiségileg és minőségileg nem elegendő étellel megvendégelni. Nem arra szeretne emlékezni a násznép, hogy hideg volt a rántott hús, vagy rossz volt a töltött káposzta, hanem arra, hogy milyen csodálatos volt az egész, az esküvői lakoma, a buli, a helyszín és milyen szép volt a jegyespár!
Manapság, ha az ember úgy dönt, hogy egy étteremben rendezi az esküvőjét, minimum 15 ezer forintot kérnek el fejenként az ételre! Ez nálunk sokkal kevesebbe kerül, igaz én nem adok pincért,személyzetet a felszolgáláshoz. Itt csak az ételt fizetik ki a párok, nálam nincsenek egyéb, bújtatott költségek.

Rendelj bőséges hidegtálakat a vendégek fogadására, illetve bármilyen frissensültes bőségtálat, amit frissen és melegen szállítunk az általatok megjelölt időben a vacsorára!
Természetesen az esküvő elött vendégünk vagy egy frissensültes tálra, hogy megtudd mit kapnak a vendégek! Ha tetszett és minket választasz, ennek az összegét jóváírjuk.

Nyilván a ti igényeiteknek megfelelően többfajta konstrukcióban is elképzelhető a menü összeállítása, személyes megbeszélés alapján!

Írj nekünk, bármiben segítünk és szívesen készítünk egyedi árajánlatot.

Annamária,a Partytálak tulaja az egykori nem túl elégedett menyasszony. +36303532760


    Ha kérdésed van, vagy árajánlatot szeretnél írj nekem!